Sadržaji i usluge

Zepter Hotel Vrnjačka Banja svojim gostima pruža raznovrsne sadržaje: dva restorana (Zepter SmartLife restoran i Kristalnu dvoranu), Zepresso Aperitiv bar i dve terase: Letnju, sa pogledom na Promenadu, u okviru Zepter SmartLife restorana i Zepter Garden Block, koji se nalazi pored samog ulaza u hotel, otvoreni prostor u kojem gosti mogu uživati u raznovrsnom asortimanu hrane i pića.

KONGRESNI KAPACITETI

Hotel je poznat i po svojim kongresnim kapacitetima – Zepter Conference Hall i Zepter Meeting Room, kapaciteta do 1.400 mesta, s mogućnošću rada u plenumu i po sekcijama u manjim salama.

USLUGE U HOTELU

U okviru hotela funkcioniše zubna ordinacija i frizerski salon, a gostima je na raspolaganju potpuno renovirani zatvoreni bazen sa termalnom mineralnom vodom i đakuzijem (koji u letnjem periodu ima svoju baštu sa aperitiv barom), kao i potpuno nova teretana i sauna. Pored ovih sadržaja gostima hotela su na raspolaganju kozmetički tretmani lica i tela i Bioptron terapije u okviru Relax Centra.

PARKING

Hotel raspolaže ograničenim brojem parking mesta u hotelskoj garaži i ne garantuje parking mesto u slučaju velike popunjenosti istog.
Rezervacija parking mesta u hotelskoj garaži je moguća po ceni od 500 RSD po automobilu, po hotelskom danu.
U slučaju potvrde rezervacije parking mesta od strane hotela, parking mesto će biti rezervisano tokom celokupnog trajanja boravka u hotelu.

BANKET PONUDA

Utisci gostiju

Odlična usluga, ruže dostavljene direktno u moju sobu! Šta mogu da kažem, planirano iznenađenje za moju verenicu je bilo odlično! Do idućeg puta!...

Mića Bajić - 2 noćenja, Apartman

Imao sam fantastičan vikend u hotelu Zepter, već sam planirao svoj sledeći vikend! Osoblje je bilo vrlo ljubazno.  Radujemo se da vas ponovo vidimo!...

Mirko Slavković - 3 noćenja, Trokrevetna soba

Iskreno izuzetno iskustvo! Moj muž i ja smo imali sjajan boravak u hotelu Zepter Tara, svima bih preporučila ovaj hotel!...

Milena Spas - 5 noćenja, Dvokrevetna soba