Zepter Smart Life restoran

U Zepter Smart Life restoranu u ponudi su razni internacionalni i nacionalni specijaliteti sa posebnim akcentom na jelima koja se pripremaju na Zepter način u Zepter posuđu (zdrav način spremanja, zdrava ishrana). Svakodnevno su zastupljena i  jela iz dnevne ponude za ručak i večeru, razni specijalitei koje osmišljava i kreira šef kuhinje.

Video tura

Hotelski sadržaji

Banja obiluje izvorima tople i hladne vode, ima ih čak sedam, koji se koriste za lečenje različitih bolesti: na prvom mestu dijabetesa, gastro-urinarnog trakta, reumatskih oboljenja, posttraumatskih i regenerativnih stanja…

Ono što Zepter hotel, osim veličine, lokacije i opremljenosti, razlikuje od ostalih hotela u Vrnjačkoj Banji, svakako je i njegova kongresna namena. Hotel poseduje kongresnu  salu–Zepter Conference Hall Zepter Meeting Room, kapaciteta do 1.200 mesta, s mogućnošću rada u plenumu i po sekcijama u čak pet manjih sala.

Hotelska teretana je moderno opremeljeni vežbališni prostor, sa  preko 30 sprava i kvalifikovanim instruktorima, koji su obučeni za fitness, pilates, korektivnu gimnastiku… Pored aktivnosti zatvorenog tipa Hotel organizuje i aktivnosti na otvorenom kao što su: pešačke ture, biciklističke ture, trčanje, vežbe u parku…Kao specijalnu ponudu nudimo ekstremne sportove: mountain bikeing i skijanje.